Nettradio

Nye muligheter for nettradio fra Radio Evangeliets Røst. Vi har i lengre tid hatt egen nettradio, men har desverre ikke hatt noen avspiller her på hjemmesiden. Du har derimot blitt henvist til f.eks iTunes. Nå har det blitt en forandring på dette

Nå kan du klikke direkte på en ny avspiller øverst i kolonnen til høyre, på de fleste sidene her på hjemmesiden. Da vil du kunne høre nettradioen uten å måtte gå veien om f.eks iTunes. Det nye er at du også kan laste ned en app på din smarttelefon og lytte på nettradioen der. 

Denne appen heter TuneIn Radio, og der kan du finne Evangeliets Røst ved å søke på navnet. Da vil du til enhver tid kunne lytte på våre sendinger ved å bruke denne appen. Klikk på Get TuneIn  på den nye nettradioboksen så kommer du til hjemmesiden for TuneIn der du kan laste ned appen for din egen smarttelefon.

Hvis du fortsatt vil lytte til nettradioen via iTunes, så kan du bruke denne lenken: http://stream.21stventure.com:8030/ Da må du klikke på ”Listen” for å komme videre til iTunes.

Denne nettradioen vil altså sende nøyaktig det samme innholdet som du kan høre på FM 101,2, og til de samme tider som vi sender der. Ta en titt her for å se vår programoversikt slik at du vet når vi har sending.
Om du skulle ønske å ringe inn til oss under aktive sendinger, så er vårt telefonnr. 
38 70 97 10.

web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2014